Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τεράστια νίκη που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα άντερα να κάνει πρωταθλητισμό»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία!

Για «τεράστια νίκη», κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία έχει «μεταμορφώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Λεωνίδας Βόκολος, έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το «διπλό» του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας.

«Μία μέτρια ημέρα για τον Παναθηναϊκό, παρότι έκανε δυνατό ξεκίνημα. Δεν είχε καλή ισορροπία και αμυντικά είχε προβληματάκια. Ωστόσο, σε ακόμη ένα παιχνίδι, είδαμε πόσο ποιοτικό είναι το φετινό ρόστερ της ομάδας, με παίκτες να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν τη νίκη. Ο Σπόραρ χαρίζει στον Παναθηναϊκό άλλο ένα τρίποντο-χρυσάφι και αποδεικνύει πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Πλέον είναι και καθοριστικός», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ρεπόρτερ των «πράσινων».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Μανούχου, τονίζοντας: «Πώς γίνεται να έχουν περισσότερες κάρτες οι παίκτες του Παναθηναϊκού από εκείνους της Λαμίας;», ενώ για τη φάση της αποβολής υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καν φάουλ του Αράο!

Και κλείνοντας, σημείωσε: «Κόντρα σε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός παίρνει μία νίκη, που δείχνει ότι έχει τα άντερα να κάνει πρωταθλητισμό».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x