Stoiximan Super League

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Μάχη στο Βόλο που θα προσφέρει συγκινήσεις

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνονται απόψε (6/12, 19:30) στη μάχη της 12η αγωνιστικής της Super League 1, σε ένα ματς που θα γίνει στο Βόλο.

Με την αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (6/12, 19:30) θα ολοκληρωθεί η συναρπαστική 12η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ματς που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου στη Φθιώτιδα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Από την μια πλευρά, οι τυπικά γηπεδούχοι θα παραταχθεί χωρίς απουσίες με σκοπό να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μιλιντσεάνου, θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Μπεχαράνο, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Καραμάνος.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα, Μορέιρα.

Αποστολή Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης

Αποστολή ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Α.Τριάδης, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Μεταξύ τους

Η ισοπαλία κυριαρχεί στα παιχνίδια ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο το τελευταίο παιχνίδι τους, τον περασμένο Απρίλιο στα Γιάννενα ήταν καθοριστικό. Η Λαμία με τη νίκη της 2-1 εκεί για την 3η αγωνιστική των Playouts, έκανε το αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Στη Λαμία τα δύο τελευταία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ενώ η γηπεδούχος ομάδα είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι τους στην κατηγορία το 2018.

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 4
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 2
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x