Stoiximan Super League

Γιάννης Μασούρας στο sport-fm.gr: «Νιώθω λες και είμαι 2-3 χρόνια στην Κηφισιά»

Ο Γιάννης Μασούρας μίλησε στο sport-fm.gr για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς, τα όσα έχει συναντήσει στην ομάδα των βορείων προαστίων και τους στόχους της.

Η Κηφισιά προχώρησε σε μπόλικες μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, θέλοντας να ενισχυθεί ενόψει της ιστορικής, πρώτης της παρουσίας στη Stoiximan Super League.

Ασφαλώς είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν, ωστόσο ήδη κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν έχουν ξεχωρίσει και δείχνουν πως η απόφαση των διοικούντων των νεοφώτιστων να κινηθούν για τη μεταγραφή τους ήταν σωστή.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Γιάννη Μασούρα, που επαναπατρίστηκε μετά από ένα εξάμηνο στην Πολωνία και τη Μιέτζ Λέγκνιτσα για να φορέσει τα βαθιά μπλε της Κηφισιάς.

Ο 27χρονος μπακ έγραψε ήδη με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής του που βρήκε δίχτυα στα σαλόνια, στην ήττα της 2ης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ και αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, που μέχρι τώρα τον χρησιμοποιεί ανελλιπώς.

Μασούρας-Κηφισιά: Συνέντευξη στο sport-fm.gr

Τελευταία του συμμετοχή, αυτή στο ματς με τον Ολυμπιακό, μετά το οποίο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε στο sport-fm.gr.

Σχολιάζοντας αρχικά το αποτέλεσμα του Καραϊσκάκη, ο Γιάννης Μασούρας ανέφερε πως «παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, είχε χάσει κιόλας την Πέμπτη οπότε ήθελε μια νίκη για να ξεσπάσει. Αν τις τρεις ευκαιρίες που είχαμε στα πρώτα 15 λεπτά τις είχαμε κάνει ένα γκολ, μετά θα είχαν λίγη παραπάνω πίεση και δεν θα έβγαιναν τόσο εύκολα να επιτεθούν. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο αλλά δεν θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν για αυτό το σκορ».

Μία εβδομάδα πριν, η Κηφισιά είχε δώσει ένα ακόμη ματς που είχε μπόλικα γκολ. Για την ακρίβεια... διπλάσια από εκείνα του Φαλήρου, με το εντυπωσιακό 4-4 ενάντια στον Πανσερραϊκό. Σε έναν αγώνα που βρήκε τους Αθηναίους να χάνουν 3-0 στο 22' μέσα στην έδρα τους, χρειάστηκε μία μεγαλειώδης ανατροπή για να έρθει ο βαθμός της ισοπαλίας.



«Δεν κάναμε κάποια ιδιαίτερη συζήτηση στο ημίχρονο, απλά είχαμε έναν σκοπό, από την αρχή να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μας βγήκε στα πρώτα 20 λεπτά, ο Πανσερραϊκός με τρεις ευκαιρίες έβαλε τρία γκολ. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να βγούμε έξω και να το πιστέψουμε, να εφαρμόσουμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα.

Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, ήρθε και το 2ο, όταν δεχτήκαμε το 4ο δυσκόλεψε το πράγμα αλλά η εικόνα που δείξαμε στο τέλος ήταν αυτή που έπρεπε να δείξουμε από την αρχή»
, ανέφερε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Η κουβέντα πήγε, εν συνεχεία, στην απόφαση του Μασούρα να γίνει μέλος της Κηφισιάς, καθώς και το ξεκίνημα της σεζόν. Όπως είπε, «όταν μιλάς με κάποιους ανθρώπους από την ομάδα, που ξέρεις ποιοι είναι και ξέρεις την καριέρα τους -εγώ προσωπικά μίλησα με τον Στέφανο Κοτσόλη- δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν θα έρθω στην ομάδα. Από το πρώτο τηλεφώνημα συμφωνήσαμε, δεν υπήρχε κάποια αμφιβολία. Και ήρθα και βρήκα μια ομάδα στην οποία νιώθω ήδη ότι είμαι 2-3 χρόνια, είναι εντυπωσιακό.



Το 3-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν λίγο βαρύ, αν και η εικόνα μας δεν ήταν για τέτοιο σκορ. Από εκεί και πέρα νομίζω πως έχουμε δείξει χαρακτήρα. Με τον ΠΑΟΚ χάσαμε με ένα αυτογκόλ, μετά με τον Ατρόμητο ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Ήταν στραβοπάτημα με Πανσερραϊκό, ειδικά το ξεκίνημα, γιατί θέλεις να χτυπήσεις στην έδρα σου το ματς με την ομάδα που ανέβηκε κι αυτή από τη Β' Εθνική. Νομίζω πως έχουμε χτίσει μια εικόνα και θα πατήσουμε σε αυτή, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε στον στόχο της παραμονής».


Κλείνοντας, ο Πατρινός ποδοσφαιριστής σχολίασε την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος, μετά από 4,5 χρόνια κατά τα οποία ανήκε στον Ολυμπιακό αλλά περιορίστηκε σε τρεις συμμετοχές, περνώντας παράλληλα ως δανεικός από Πανιώνιο, ΑΕΛ, Γκόρνικ Ζάμπρζε και Σπάρτα Ρότερνταμ.

«Πέτυχα γνωστούς, δεν είναι βέβαια και τόσοι πολλοί που έχουν μείνει πλέον στην ομάδα. Αυτό που μου έμεινε από τον Ολυμπιακό είναι πως οι άνθρωποι στο περιβάλλον της ομάδας με αγάπησαν από την αρχή, έκανα φιλίες με τα παιδιά. Τίποτα παραπάνω από εκεί και πέρα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x