Stoiximan Super League

«Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ»

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ξεχρεώσει και να την βρει η επόμενη μέρα χωρίς προβλήματα βλέπει την τωρινή κατάσταση στην ομάδα ο Αλέξης Αλεξίου, με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της μέσα από όσα δύσκολα περνάει τούτη την περίοδο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής τόνισε πως όλοι θέλουν την Ένωση στην πρώτη κατηγορία αλλά ο κόσμος θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου στους Νίκο Κατσαρό και Νικόλα Ακτύπη:

«Θέλω να βλέπω τα πράγματα θετικά. Συγκυριακά είναι μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να οδηγηθεί σε καλά αποτελέσματα και κάθαρση σε όλους τους τομείς. Η Ερασιτεχνική παίζει σημαντικό ρόλο αφού όλα τα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου συντηρούνται από εκείνη και δεν αποκλείεται να πάει και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 9 Ιουνίου. Εγώ και ο κ. Κοτσάτος ενδιαφερόμαστε για οτιδήποτε σχετίζεται με την ΑΕΚ και το έχουμε δείξει εμπράκτως με ορισμένες χορηγίες κυρίως στην ομάδα μπάσκετ που τώρα βρισκόμαστε στην Α2. Τώρα στόχος μας είναι να ανέβουμε στην Α1 χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον και αυτό πηγάζει από προσωπικές επαφές. Κάτι άλλο παραπάνω να πω δεν χρειάζεται προς το παρόν. Σίγουρα θα είμαι στο ψηφοδέλτιο με τον κ. Κοτσάτο και θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Εννοείται πως πρέπει να κινηθούμε για τα γήπεδα γιατί όλα τα αθλήματα χρειάζονται στέγη όπως και οι ακαδημίες πρέπει να λειτουργούν. Είναι πολύ καλό να υπάρχουν ακαδημίες αφού μόνο τότε η ΑΕΚ θα είναι βιώσιμη. Για μένα θα ήταν το ιδανικό αυτό. Διαδικαστικά τώρα, οι νομικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν την επόμενη Τρίτη από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Η διάλυση της ΠΑΕ μπορεί να δρομολογηθεί σε αυτή την συνεδρίαση. Τουλάχιστον υπάρχει το ευχάριστο, ας πούμε μέσα σε αυτή την καταστροφική χρονιά για την ΑΕΚ, που αποφεύγει τους 30 μήνες και θα χρειαστεί μόλις 3 μήνες για την εκκαθάριση. Ο κόσμος θα δώσει την απάντηση τι θέλει. Όλοι θέλουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία αλλά αγωνιστικά δεν τα καταφέραμε. Θέλει χρεωμένη ομάδα στην Football League ή με Μελισσανίδη στην Football Legue 2».

Για το τι πιστεύει για το μέλλον της ΑΕΚ: «Πιστεύω πως θα ζήσω την ΑΕΚ σε όλα τα τμήματα στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να είναι πολύ αυστηρό το πώς μπορεί να χτιστεί ένα γήπεδο σε δύο χρόνια αλλά η πρόθεση μας είναι όλα τα τμήματα να έχουν στέγη. Και για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα ελπίζω σε τρία χρόνια να κατακτούμε τίτλους σε όλα τα αθλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x