Stoiximan Super League

Πάει… πάσο ο Νοτιάς

Την πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μη γίνει εμπόδιο στο πλάνο αναγέννησης της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του. Σε συνάντηση με οπαδούς, ανέφερε ότι ο Αμερικανός δεν θα αντιταχθεί στο σχέδιο Μελισσανίδη

Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ -κακά τα ψέματα- έχει συνδυαστεί πλέον στο μυαλό του κόσμου της με την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πριν ξημερώσει όμως (ή μάλλον ΓΙΑ ΝΑ ξημερώσει) πρέπει πρώτα ν’ αποφασιστεί η τύχη της ΠΑΕ. Όχι από τον πρώην ιδιοκτήτη, αλλά από τους μεγαλομετόχους: Τον Νίκο Νοτιά και τους Supporters.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του Μάκη Κασνακίδη, με τις οποίες επιβεβαίωσε πως οι τελευταίοι συμπλέουν με την επιλογή της πτώχευσης, πληροφορίες ήθελαν και τον έτερο μεγαλομέτοχο να μην προτίθεται ν’ αντιταχθεί στο πλάνο που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης.

Αυτές οι πληροφορίες λοιπόν φέρεται να επιβεβαιώθηκαν από… αρμόδια χείλη την Παρασκευή το πρωί. Και πιο συγκεκριμένα απ’ αυτά του εκπροσώπου του Ελληνοαμερικανού στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Βασίλη Σίμου.

κι αυτό διότι, σε συνάντηση που είχε με οπαδούς που επισκέφθηκαν τα γραφεία της «Μεσογαία Α.Ε.» προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του εντολέα του, τους επιβεβαίωσε πως ο Νοτιάς δεν έχει πρόθεση ν’ αντιταχθεί στο σχέδιο επανεκκίνησης της «Ένωσης» από την ερασιτεχνική κατηγορία.

Εφόσον αυτό λοιπόν επιβεβαιωθεί και στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Τρίτης (και με δεδομένη τη σύμπραξη των Supporters) θεωρείται βέβαιη η σύγκληση νέας στις αρχές Ιουνίου, μέσω της οποίας θα αποφασιστεί οριστικά η εκκαθάριση της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x