Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Ευχαριστημένος με την απόδοσή μας, δείχνουμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα»

Ο Ηρακλής Μεταξάς αναφέρθηκε στην εντός έδρας ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, μένοντας τελικώς στο 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για το παιχνίδι, αναφέροντας πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει. Παράλληλα, σχολίασε και τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

Για το αήττητο του ΠΑΣ μέσα στο 2022 και για το γεγονός πως δεν νίκησε σήμερα: «Δεν βάλαμε άλλο γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, και οι δύο ομάδες βάλαμε γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία, πήγαμε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Είχαμε τρία καλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να μπει γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Ατρομήτου και τις αλλαγές στην ομάδα: «Και εμείς παίξαμε σήμερα με απουσίες, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, μου αρέσει να ετοιμάζω τη δικιά μας ομάδα πάνω στον αντίπαλο αλλά αυτή τη φορά δεν γινόταν. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ σκοράρει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια: «Η ομάδα δείχνει να ξεπερνάει όλα της τα προβλήματα. Οι παίκτες παίζουν σε άλλες θέσεις αλλά πάντα βρίσκουμε μία ακόμη λύση, ελπίζω να τα καταφέρουμε ως το τέλος, θα πω ένα ακόμη μπράβο και σήμερα».
Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Περιμένουμε...».

Για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την Εθνική Ελλάδας: «Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου, τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x