Stoiximan Super League

«Μόνο ΠΑΟΚ» από σήμερα ο Ολυμπιακός

Ό,τι καλύτερο μπορούσε έκανε ο Ολυμπιακός χθες στο Καμπ Νου, όμως από σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Οι πρώτες σκέψεις Λεμονή για την 11άδα.

Ξεχωριστή ήταν για όλους στον Ολυμπιακό η χθεσινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν κόντρα στην παρέα του Λιονέλ Μέσι και το αποτέλεσμα (3-1) στο τέλος της βραδιάς δεν… χάλασε κανέναν, αφού θα μιλάμε για μία από τις καλύτερες – αν όχι την καλύτερη – ομάδες των τελευταίων ετών.

Οι αδυναμίες όμως των πρωταθλητών Ελλάδας εμφανίστηκαν για άλλη μία φορά στη Βαρκελώνη, όπως για παράδειγμα ότι η ομάδα έχει πρόβλημα όταν δέχεται γκολ στο 2ο ημίχρονο και για ένα διάστημα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο ματς.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 12 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια του στο 2ο ημίχρονο! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστεί ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ρίχνει ευθύνες στον Νικολάου για τη φάση του αυτογκόλ και είδε τον νεαρό στόπερ να προσπαθεί και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με το μυαλό να είναι στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς στρέφεται από σήμερα κιόλας η προσοχή όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς δεν απομένει πολύς χρόνος μέχρι τον αγώνα των δύο ομάδων και ο κ. Λεμονής φαίνεται πως έχει σκεφτεί κάποια πράγματα για να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πρώτα από όλα η επίθεση του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Πάρντο, Φορτούνη, Τζούρτζεβιτς (ή Ανσαριφάρντ), οι οποίοι δεν ξεκίνησαν στο χθεσινό ματς. Στα χαφ θα είναι ο Ρομαό με τον Οφόε, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Ταχτσίδης που έμεινε στον πάγκο χθες το βράδυ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τους Φιγκέιρας (ή Ομάρ), Ένγκελς, Μποτία (που κέρδισε πόντους χθες) και Κούτρη. Ως εξτρέμ αναμένεται να αγωνιστεί ο Καρσελά, αν και υπάρχει και ο Σεμπά που πάντα παλεύει για το αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x