Stoiximan Super League

Μπακαμπού: «Ευχαριστώ τον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την συνεργασία τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σεντρίκ Μπακαμπού που σημείωσε και τα δύο γκολ του αγώνα, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε στο «Olympiacos TV» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ο επιθετικός από το Κονγκό ευχαρίστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά αλλά και τον Ελ Αραμπί: «Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ, όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Ελ Αραμπί που δυστυχώς τραυματίστηκε και τον Βαλμπουενά που έκανε την ασίστ».

Για τον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού είπε: «Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχτήκαμε και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει».

Τέλος δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού και την παρουσία του στο γήπεδο: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οπαδούς που μας υποστήριξαν. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν σε όλη τη σεζόν και εμείς θα προσπαθούμε από το γήπεδο να τους κάνουμε υπερήφανους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x