Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Άλλοι 2-3 παίκτες του Ολυμπιακού άξιζαν θέση στην καλύτερη 11άδα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενστάσεις για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, όπως επελέγη από τον ΠΣΑΠΠ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε κάποιες ενστάσεις σχετικά με την καλύτερη ενδεκάδα της περασμένης σεζόν στην Super League, όπως επελέγη από τον ΠΣΑΠΠ.

Χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε γενικές γραμμές καλές τις επιλογές, αλλά όπως επισήμανε θα μπορούσαν 2-3 ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού να βρουν θέση στην κορυφαία ενδεκάδα: πρωτίστως ο Βατσλίκ, αλλά επίσης και οι Παπασταθόπουλος και Ελ Αραμπί, πέραν των Σισέ, Εμβιλά και Μασούρα που επελέγησαν. Σχολίασε, δε, πως θα ήταν λογικό να υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την ομάδα που στο περασμένο πρωτάθλημα τερμάτισε πρώτη με μεγάλη διαφορά έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα.

Όσον αφορά στο ματς Κυπέλλου την Πέμπτη με τον Ατρόμητο, ανέφερε πως ο Κούντε που βρίσκεται στην Αθήνα θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ, όμως πέραν των δύο Χουάνγκ που πήραν δεκαήμερη άδεια μετά το Μουντιάλ, πιθανότατα θα λείψει και ο Σισέ που επέστρεψε σήμερα στη βάση του και θα αρχίσει να προπονείται από την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x