Stoiximan Super League

Δεν προλαβαίνει ο Ινμπόμ Χουάνγκ το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο

Ινμπόμ και Ουί-Τζο Χουάνγκ έχουν έξτρα άδεια από τον Μίτσελ και δεν θα αγωνιστούν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Χωρίς τον Ινμπόμ Χουάνγκ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο (15/12, 19:30) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ινμπόμ αλλά και ο Ουί-Τζο έχουν εξασφαλίσει 10ήμερη άδεια από τον Μίτσελ που τελειώνει την Πέμπτη για να ξεκουραστούν, λόγω της παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Νότια Κορέα. Κάπως έτσι, αμφότεροι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Όσον αφορά τον Ροντινέι, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Νικολακόπουλος, ο αρχικός προγραμματισμός άλλαξε και ο 30χρονος μπακ δεν θα πάει στη Βραζιλία για να φέρει τα παιδιά του ώστε να μη χάσει έδαφος από την προετοιμασία. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα τους και να φέρει τα παιδιά τους στην Ελλάδα, ώστε να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές και να εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x