Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Από ποιους περιμένει πολλά ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε με αγωνία το αποψινό παιχνίδι, το πρώτο φετινό ντέρμπι "αιωνίων". Να δούμε και πώς θα είναι ο καιρός, με την ευχή να γίνει κανονικά και υπό καλές συνθήκες το παιχνίδι. Το μοναδικό "διπλό" του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο τα τελευταία χρόνια ήταν με τον Μίτσελ στον πάγκο ήταν το 2013. Εννοώ εκείνο που μετράει ως σημαντικό, γιατί πρόπερσι υπήρξε το 4-1 στα πλέι οφ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

«Είναι μία εποχή αυτή που ο Ολυμπιακός φέρνει παραδοσιακά πολύ καλά εκτός έδρας αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι συγκυρίες, τύχη, αλλά συνήθως κάποιες συγκυρίες καθορίζουν ένα ντέρμπι».

Στη συνέχεια, πέρασε στα αμιγώς αγωνιστικά του αποψινού ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός έχει τα προβλήματά του, αφού είναι έξω ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Μπα που νομίζω ότι θα ήταν βασικοί, και ο Βαλμπουενά που θα ήταν μία από τις αλλαγές του Μίτσελ. Μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Μπιέλ, τον Μασούρα και τον Χάμες. Ίσως φαίνεται δύσκολο να είναι και οι τρεις στην ενδεκάδα, γιατί έχουν χάσει προπονήσεις. Όχι όμως πως αποκλείεται. Θεωρητικά η ενδεκάδα είναι αυτή που προκύπτει από τους έντεκα που δεν έπαιξαν την Πέμπτη».

Παράλληλα, σχολίασε πως ο Ολυμπιακός περιμένει απόψε πολλά από τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά, τη ραχοκοκαλιά στη μεσαία γραμμή του, από τον Πασχαλάκη να συνεχίσει έτσι όπως έχει ξεκινήσει στους «ερυθρόλευκους», τους Χάμες και Μπακαμπού να κάνουν τη διαφορά μπροστά και από τους Παπασταθόπουλο-Ντόι να επιβεβαιώσουν ότι είναι ένα δίδυμο που ταιριάζει, όπως είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Και κατέληξε μιλώντας για τον Βαλμπουενά, τον οποίο χαρακτήρισε τεράστια απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει κρίνει αρκετά ματς και φέτος, ενώ έκανε ειδική μνεία στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x