Stoiximan Super League

Χριστόγλου: «Θα πρέπει να χαλάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Μίτσελ»

Ακούστε το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Τη δική του άποψη για το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν πρέπει να λήγουν ισοπαλία, θα πρέπει να έχει παράταση, και να δίνει χαρά στους οπαδούς της μίας από τις δύο ομάδες», είπε αρχικά αστειευόμενος και συνέχισε λέγοντας:

«“Χ” σε τέτοια ματς είναι “σούπα“ και φεύγεις και ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες, αλλά τέτοια ματς δεν έχουν έδρα και έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Είναι ένα clasico, που είναι κλισέ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Με αυτούς τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός και με βάση την εικόνα που έχει δείξει η ενδεκάδα που προετοιμάζει ο Μίτσελ είναι η ιδανική. Ο Μίτσελ εκτιμά πως ο Ελ Αραμπί δεν του βγάζει το 90λεπτο και για αυτό μπορεί να τον κρατάει για να τον περάσει στο β' ημίχρονο. Ο Μπακαμπού είναι άλλος σέντερ φορ. Ο Ολυμπιακός θα προφυλάσσει τα νώτα του και μπορεί να αλλάξει κάτι η κουβέντα. Θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυαλό και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που δεν χαλιέται, και μένει να φανεί κατά πόσο θα τα καταφέρει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x