Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Υπάρχουν δυσκολίες για Βάτσλικ, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Μπιζότ»

Δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ για τον Ολυμπιακό λόγω Νάπολι και δεύτερη επιλογή αποτελεί ο Μάρκο Μπιζό της Άλκμααρ.

Τις εναλλακτικές του λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα αρχίζει και εξετάζει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, καθώς όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Ο λόγος είναι η «σφήνα» που έχει κάνει στην υπόθεση η Νάπολι, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη δυσκολίας για να ολοκληρώσει την απόκτησή του ο Ολυμπιακός.

Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ για μια βρουν τη λύση για τη θέση του «1», καθώς ο δεύτερος εκλεκτός είναι ο Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ, που είναι εδώ και καιρό στη λίστα των πιθανών διαδόχων του Ζοσέ Σα.

Ωστόσο, η περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα στην Premier League και συγκεκριμένα στη Γουλβς, παρουσιάζει στασιμότητα τις τελευταίες μέρες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος γκολκίπερ αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο 30χρονος Ολλλανδός τερματοφύλακας κατέγραψε 42 συμμετοχές στην περσινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του 12 φορές.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για ένα 10άρι από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη χιαστού, όμως ακόμα δεν είναι κάτι βέβαιο ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x