Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Για ποιους λόγους έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχείρησε να εξηγήσει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους, για τους οποίους δεν στέριωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό.

Γι αυτό κατά βάση οδηγήθηκε σε «διαζύγιο» με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχείρησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να εξηγήσει τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν μακροημέρευσε η συνεργασία των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό. Ανέφερε ότι: Πρώτον, σαν προσωπικότητα δεν είχε την ευελιξία και τη διπλωματικότητα του Πέδρο Μαρτίνς, φέρνοντας ως παράδειγμα τη στάση του απέναντι στον Ιταλό σπεσιαλίστα στις στημένες φάσεις, Τζιάνι Βίο (πρώην εθνικής Ιταλίας, Μίλαν, Τότεναμ), όταν υπήρξε συζήτηση των «ερυθρόλευκων» για να συνεργαστούν μαζί του.

Δεύτερον, στάθηκε στο τιμ που είχε μαζί του και έφερε ως παράδειγμα τον φυσικοθεραπευτή, ο οποίος ήταν εν πολλοίς ο άνθρωπος, ο οποίος είχε τον πρώτο λόγο για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Διότι υπήρξαν πολλά παράπονα για την εξέλιξη των τραυματισμών των Φρέιρε, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, ακόμα και του Χουάνγκ.

Τρίτον, επεσήμανε ότι υπήρξε αδυναμία του Ολυμπιακού να βρει μία ισορροπία. Αφού τη μία κέρδιζε τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη και λίγες ημέρες μετά έχανε από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, δεχόμενος τέσσερα γκολ έως το 60’. Τη μία ήταν ανώτερος από τη Φράιμπουργκ εντός έδρας και την άλλη δεχόταν πέντε γκολ από την ίδια ομάδα εκτός.

Ακούστε τι άλλο ειπώθηκε από τον Κώστα Νικολακόπουλο για την αποχώρηση του Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό μέσω της εκπομπής των Αντώνη Πανούτσου, Αντώνη Καρπετόπουλου στους 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x