Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κρατάμε τα λόγια του Άλβες - Το ρίσκο με την αναβολή της αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν τη χθεσινή ημέρα στο σύλλογο και την παρουσίαση των Άλβες-Καρβαλιάλ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πέρα από τις τυπικές δηλώσεις που ακούς σε ανάλογη παρουσίαση, αξίζει να κρατήσουμε τα λόγια του Άλβες, πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην αγορά για ποδοσφαιριστές, καθώς ο Κορδόν και ο Ναβάρο έχουν ετοιμάσει μία λίστα που πέρασε στα χέρια του Άλβες που κινείται για την ενίσχυση του ρόστερ. Και έτσι δεν ξεκινάει από το μηδέν η προσπάθεια για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στις τρεις αυτές μεταγραφές, στόπερ, χαφ και επιθετικό, δεν φαίνεται να υπάρξουν άλλες προσθήκες. Υπάρχει η έκθεση στα χέρια του Άλβες και του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, για να πορευτούν από εδώ και πέρα. Δε νομίζω ότι θα εισηγηθεί κάτι διαφορετικό ο Καρβαλιάλ, ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει και παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα του Μαρτίνεθ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν τελικά δεν γίνει η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, θα έχει την ευκαιρία ο προπονητής να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, με όποιο ρίσκο μπορεί να έχει μία τέτοια εξέλιξη. Να πάει πιο φρέσκια η ομάδα σε αυτό το ματς και από την άλλη να πάει με αγωνιστική απραξία δέκα ημερών κόντρα στους Σέρβους».

Ακούστε τι είπε για το ενδεχόμενο αναβολής της προσεχούς αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x