Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με οδηγό το 2-3-0 κόντρα στον Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός στην Τούμπα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας έδωσε την πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες, χωρίς να είναι σίγουρος πως αυτές θα είναι οι τελικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για εκπλήξεις.

«Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης ή Όρτα, Μασούρας, Ελ Καμπί, Ποντένσε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στη μάχη των πάγκων, στην «πρώτη» του Βάσκου προπονητή να είναι κόντρα στον Λουτσέσκου, καταγράφοντας ένα εντυπωσιακό δεδομένο, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ρουμάνο τεχνικό έχουν καταφέρει να είναι αήττητοι με δύο νίκες (1-0, 2-1) και τρεις ισοπαλίες (0-0, 1-1, 0-0).

Σε αντίθεση με ό,τι γίνεται στο Καραϊσκάκη, όπου ο Λουτσέσκου έχει διπλά στα δύο τελευταία ματς, ισοπαλία και πρόκριση στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x