Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ελ Καμπί των 23 γκολ μ.ο. και ο Ολυμπιακός των 13 τελικών σε 40 λεπτά!»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη με 4-1 επί του Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά καταιγιστικός μετά το 55'. Δεν ήταν απλό πράγμα, μέσα σε 40 λεπτά έκανε 13 τελικές: είχε τρία γκολ, πέναλτι, τρεις κλασικές ευκαιρίες και άλλες έξι τελικές, που τις τρεις τις έπιασε δύσκολα ο Κουέστα. 13 τελικές μέσα σε 43 λεπτά είναι εκπληκτικό! Έκανε, λοιπόν, τη δουλειά ο Ολυμπιακός, πολύ πειστικά μετά το 55', είναι πρώτος και τώρα το σημαντικό είναι να κερδίσει τον ΠΑΣ, για να συνεχίσει μόνος πρώτος στη διακοπή του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτου όλων των υπόλοιπων αγώνων του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, διότι ακολουθούν, άλλωστε, τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μέσα, δύο δύσκολα ματς στην Τρίπολη και το Ηράκλειο, και ενδιάμεσα τα διπλά ματς με τη Γουέστ Χαμ για την Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, είπε: «Ο Ολυμπιακός, παρότι προηγήθηκε, δεν ήταν καλός και δεν είχε πολλά περάσματα στην άμυνα του Άρη, και το γκολ που έβαλε ήταν από αντεπίθεση, με τη βοήθεια της τύχης. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε πολύ άσχημα. Ήταν κομβικό το δοκάρι του Άρη, μία μεγάλη ευκαιρία. Όταν ο Μαρτίνεθ έκανε τις αλλαγές, ο Ολυμπιακός ήταν διαφορετικός, ήταν πολύ καλός και κινητικός, έκανε φάσεις, και σίγουρα τον βοήθησαν πολύ ο Ποντένσε και στη συνέχεια ο Γιόβετιτς. Και έτσι φτάσαμε σε μία νίκη, που εν τέλει είναι μικρή, αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν».

Μάλιστα, εκθείασε τους Φορτούνη, Ροντινέι και Ρέτσο, για τη μέχρι τώρα παρουσία τους, και είπε για τον Έλληνα αμυντικό πως δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο χθεσινό ματς, αλλά πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει ενόψει του ΠΑΣ.

Τέλος, μίλησε για τον Ελ Καμπί, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο, αφού οι παίκτες από τη Βόρεια Αφρική, ταιριάζουν στους Πειραιώτες (Ελ Αραμπί, Τζεμπούρ, Αμπντούν, Χασάν κα) και ο Μαροκινός φορ τα προηγούμενα χρόνια είχε κατά μέσο όρο 23 γκολ ανά σεζόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x