Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Λόπες έδειξε έτοιμος από την πρώτη προπόνηση»

Στα τελευταία αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού πριν τη Σλόβαν και στην κατάσταση του Ρόνι Λόπες αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι ανέφερε για Μανωλά.

Περί Σλόβαν, Λόπες και Μανωλά.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα τελευταία αγωνιστικά νέα των Πειραιωτών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης (19/8, 22:00) με τους Σλοβάκους για τα playoffs του Europa League.

Τονίζοντας ότι «παίζεται» μια θέση ανάμεσα σε Βαλμπουενά και Ονιεκούρου. Ο Βάτσλικ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λαλά δεξιά και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά, ενώ Παπασταθόπουλος και Σισέ θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Εμβιλά, με Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι στο κέντρο, ο Μασούρας θα βρεθεί στο ένα «φτερό» και ένας εκ των Βαλμπουενά και Ονιεκούρου στο άλλο. Στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Ο Χασάν, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Τετάρτης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κώστα Νικολακόπουλο είναι τραυματίας, ενώ Μπα και Τικίνιο τιμωρημένοι.

Παράλληλα, ο Ρόνι Λόπες έδειξε έτοιμος από την πρώτη προπόνηση, παρουσιάζοντας καλό βαθμό ετοιμότητας, ενώ ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας την κατάστασή του να το πάρει στην αποστολή την τελευταία στιγμή κατά παράβαση των συνηθειών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x