Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Να χτίσει σερί και ψυχολογία απέναντι σε επικίνδυνο αντίπαλο!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το 2/2 και την… έξτρα ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (21:30, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM).

Με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν το 2/2 στο πρωτάθλημα, θέλοντας παράλληλα να χτίσουν ένα αήττητο σερί (μαζί με τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων) και να πάνε… φουριόζοι στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι την ερχόμενη Πέμπτη για να κλειδώσουν το εισιτήριο των ομίλων του Europa League.

Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες ρίχνονται για… πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αφού η πρεμιέρα τους με τον Παναθηναϊκό είχε αναβληθεί και ψάχνουν ένα μεγαλο αποτέλεσμα, με το οποίο θα στείλουν το μήνυμά τους πως μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί και να παλέψουν για την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση ως τώρα, επικρατώντας… μόλις με 3-1 της Τσουκαρίτσκι. Έφτιαξε μπόλικες φάσεις, έκανε ένα τρομερό πρώτο μέρος αλλά θα μπορούσε να βάλει τα «διπλά» γκολ. Παρόλα αυτά, δείχνει ακόμη πως του λείπει η χημεία, κυρίως στην άμυνά του όπου δέχεται φάσεις από τους αντιπάλους του. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα ζορίστηκε υπερβολικά αλλά κατάφερε να λυγίσει τον Πανσερραϊκό (2-0) και να ξεκινήσει νικηφόρα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα για να την φρεσκάρει και να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν κουβαλήσει το… κάρο ως τώρα, αλλά και να δώσει ευκαιρίες και ρυθμό σε ορισμένους «νιόφερτους» όπως ο Έσε, ο Πορόσο και ο Σκάρπα.

Ο Ατρόμητος από τη μεριά του είχε καλή εικόνα στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας, ενώ χτίστηκε με τις ίδιες βάσεις και την ίδια μαγιά. Κράτησε τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο, διατήρησε ορισμένους σημαντικούς ποδοσφαιριστές του και έκανε κινήσεις, οι οποίες αν του βγουν θα του ανεβάσουν την ποιότητα! Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος και Αντζιέλσκι υπόσχονται έξτρα βάθος και ποιότητα, με τους Περιστεριώτες να αναζητούν μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα σαν αυτό προ διετίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έφυγαν αλώβητοι (0-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αγκιμπού αλλά βρίσκεται κανονικά ο Κιβρακίδης: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Πομόνης, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Γκονθάλεθ, Αμπαρτζίδης, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Πορόσο, Ντόη, Κίνι – Έσε, Αλεξανδρόπουλος – Μπρνιτς, Σκάρπα, Μπιέλ – Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ – Έντερ, Έρλινγκμαρκ – Ντιρκς, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ – Βέργος.

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Κόλλιας
4ος διαιτητής: Ματσούκας
VAR: Κουμπαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x