Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Μπακαγιόκο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα έχει και συνέχεια (στα μεταγραφικά), εννοείται όχι με την ίδια ένταση… Ήδη ο Ολυμπιακός έχει πάρει περίπου δεκαπέντε παίκτες και θα πάει για άλλες μία-δύο περιπτώσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένει να έρθει αύριο ο Μαρσέλο και περιμένουμε την ώρα για να υπάρξει και η ανάλογη υποδοχή από τον κόσμο. Περιμένουμε να πάρει ο Ολυμπιακός και έναν αμυντικό χαφ. Δεν το αποκλείω να πάρει και τερματοφύλακα. Τον ενδιαφέρει να πάρει ένα εξαροκτάρι, με ανασταλτικές ικανότητες για να παίρνει ανάσες ο Εμβιλά που είναι απολύτως απαραίτητος για τον Ολυμπιακό. Φάνηκε και χθες ότι έπρεπε να μπει ο Εμβιλά για να κλειδώσει το ματς ο Ολυμπιακός, ενώ κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον ΠΑΣ που μπήκε στο 53’ που ήταν 0-0 το αποτέλεσμα. Θέλει κάποιον παίκτη να δίνει ανάσες στον Εμβιλά», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Είναι ο Μπακαγιόκο. Δεν έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών σε όλη την Ευρώπη και με τη λήξη της διορίας της λίστας για το Γιουρόπα. Ο Ολυμπιακός, όμως, επιμένει και θα επιχειρήσει να πάρει τώρα, άμεσα, τον Μπακαγιόκο, αν αυτό είναι εφικτό, λόγω των γραφειοκρατικών λαθών που έγιναν από την Μίλαν και την Τσέλσι. Ειδάλλως θα τον πάρει από 1η Γενάρη. Αφήνω ένα περιθώριο, αν δεν να το κάνει τώρα, να πάει για άλλον παίκτη άμεσα. Υπάρχουν ως λύσεις για το "6" ο Μπουχαλάκης και ο Κούντε, που δεν είναι η καλύτερή τους θέση ως αμυντικά χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x