Stoiximan Super League

«Κλείδωσε» η άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα για Ολυμπιακό

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στον Μαρσέλο, ο οποίος μαζεύει τα πράγματά του για να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά στους Πειραιώτες.

Στους ρυθμούς του Μαρσέλο κινείται η «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου σταρ στον Ολυμπιακό.

Η είδηση της συμφωνίας των πρωταθλητών Ελλάδας με τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το γύρο του διαδικτύου, με κορυφαία αθλητικά Μέσα ανά τον κόσμο να αναφέρονται σε αυτή και να προβάλλουν την φράση «Ένας αληθινός ΘΡΥΛΟΣ του ποδοσφαίρου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!», με την οποία οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, κατά πληροφορίες, έχει υπογράψει για 1+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό και εκείνο για το οποίο ανυπομονούσε ο κόσμος της ομάδας ήταν η άφιξή του.

Από χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε ενημερώσει στο sport-fm.gr πως ο Μαρσέλο αναμένεται τη Δευτέρα, ή το αργότερο την Τρίτη, στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά της μεταγραφής (φωτογραφίσεις, η περαιτέρω παρουσίαση στα social media κοκ) και η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τελικά η άφιξη του κορυφαίου μπακ-χαφ της τελευταίας 15ετίας στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο «κλείδωσε» και αναμένεται στην Αθήνα αύριο, πιθανότατα μετά το απόγευμα, με τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαρσέλο, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ζήτησε διορία δύο ημερών από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να μαζέψει τα πράγματά του για να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα έρθει αύριο το απόγευμα και θα ενσωματωθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ενώ έχει δηλωθεί και στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x