Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία νίκη, αλλά βγάζει Champions League και η 2η θέση…»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου της Super League 1, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία ιδιαίτερη αγωνιστική, αφού ανάλογα με το τι θα συμβεί θα υπάρχουν πέντε εβδομάδες για να διαχειριστούν όλες οι ομάδες τα θετικά ή τα αρνητικά αποτελέσματά τους. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο δύσκολη θέση, αφού είναι πίσω και ό,τι και αν γίνει θα παραμείνει τρίτος. Θα δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, θέλει πάση θυσία νίκη για να πάρει μία ανάσα βαθμολογίας αλλά περισσότερο ψυχολογίας. Βλέπουμε ότι παίζει, κάνει ωραία παιχνίδια, για παράδειγμα με τη Φράιμπουργκ ή τον Παναθηναϊκό, ακόμα και τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι μεγάλες ομάδες, όμως, ζουν από τα αποτελέσματα. Το καλό είναι πως έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη η ομάδα στον εαυτό της, αφού οι παίκτες βλέπουν πως το πλάνο του Μίτσελ μπορεί να τους οδηγήσει κάπου και έτσι έρχεται και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φτάσει σε υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας και να αποφύγει τα όποια λάθη, που του έχουν στοιχήσει αρκετές φορές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, πρέπει πρώτα να πλησιάσει τον δεύτερο και μετά να κοιτάξει τον πρώτο. Φέτος, μην ξεχνάμε, είναι σημαντική η δεύτερη θέση επειδή οδηγεί σε προκριματικά του Champions League. Με μία ήττα, μία ακόμα τη φετινή σεζόν και ταυτόχρονη απομάκρυνση της ΑΕΚ και ενώ θα πρέπει να την επισκεφτεί δύο φορές στη Φιλαδέλφεια, θα υπάρξει πρόβλημα, ειδικά τώρα που έχουμε και πέντε εβδομάδες χωρίς αγώνες λόγω του Μουντιάλ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Με την ισοπαλία, όμως, ο Ολυμπιακός δεν καταστρέφεται και παραμένει ζωντανός. Θα πρέπει να φερθεί πολύ έξυπνα ο Μίτσελ, καθώς ήδη την έχει πατήσει ο Ολυμπιακός με τα παιχνίδια να είναι ισόπαλα, να φουλάρει για να τα χτυπήσει, να αφήνει χώρους και τελικά να τα χάνει. Ο κόσμος, από τη μεριά του, έχει χίλια δίκια να είναι ανυπόμονος, αφού η ομάδα εδώ και πολύ καιρό δεν έχει κερδίσει ένα μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη. Θα πρέπει, όμως ειδικά απόψε, να υπάρχει υπομονή από την εξέδρα και να μην σπρωχτεί η ομάδα σε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα δώσει πολλούς χώρους στην ΑΕΚ και στο τέλος μπορεί να τη βρει ηττημένη. Η ισοπαλία δεν είναι καλή για τον Ολυμπιακό, αλλά έστω με Χ παραμένει ζωντανός, όμως η ήττα είναι καταστροφική σε κάθε περίπτωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x