Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Όταν παίζουν και Ευρώπη, βλέπουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για ένα ενδιαφέρον στατιστικό στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πόσο δύσκολο είναι ο Ολυμπιακός να έχει κατά μέσο όρο κάθε χρόνο 12 παιχνίδια μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν… κανένα ή έστω πολύ λιγότερα από τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα έφερε το χαρακτηριστικό παράδειγμα στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, που έχουν παίξει μεταξύ τους επτά φορές, σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Τούμπα, έχοντας προηγηθεί μεσοβδόμαδα παιχνίδια ΚΑΙ των δύο στην Ευρώπη, με τους Πειραιώτες να έχουν μόνο νίκες (7/7)!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκεί φαίνεται πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Όταν δηλαδή προέρχονται και οι άλλες ομάδες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι μόνο όταν βρίσκουν τον Ολυμπιακό από φθορά μετά από παιχνίδια του Champions ή του Europa League, ενώ οι αντίπαλοί του προετοιμάζονται για μια εβδομάδα για το ντέρμπι άνετοι και ωραίοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x