Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι ''κόλπα'' θα κάνουν στο κέντρο Μαρτίνεθ και Γιοβάνοβιτς»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και των διπλών αγώνων με Γουέστ Χαμ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να παραταχθούν οι «πράσινοι» στο Καραϊσκάκη, με τρία χαφ (οκτάρια) όπως συνέβη στο περσινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (2-0) και στο πρόσφατο ματς του «τριφυλλιού» με τη Μακάμπι Χάιφα στο Europa League, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει τα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Άλλωστε, ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει αφήσει από χθες να εννοηθεί ότι ο Ισπανός ετοιμάζει μία έκπληξη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτή φαίνεται πως ακούει στο όνομα Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το «εμπόδιο» για τους χαφ των φιλοξενούμενων. Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός τελευταία φορά που κέρδισε τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Μάιο, το έκανε παίζοντας με τρία κεντρικά χαφ.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τη γνωστή ενδεκάδα, με τον Ορτέγκα να παίζει στο αριστερο άκρο της άμυνας. «Η λογική λέει ότι ο Μαρτίνεθ θα παίξει, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή, με τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες, αλλά ότι ετοιμάζει τον Αλεξανδρόπουλο είτε για βασικό είτε ως plan b μέσα στο παιχνίδι, είναι δεδομένο», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x