Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Εδράκιας ο Πόουσον - Κόντρα στο VAR με ΠΑΟΚ ο Τρεϊμάνις»

Τον... απρόβλεπτο για απόψε σχηματισμό του Ολυμπιακού με Καραμπάγκ και τους ορισμούς των διαιτητών, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στα πάρα πολλά διαφορετικά σχήματα που δοκίμασε ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αζερμπαϊτζάν και δεν δείχνουν ξεκάθαρα την ενδεκάδα με την Καραμπάγκ, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε» των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Παράλληλα, σχολίασε τους δύο ορισμούς διαιτητών για το αποψινό ματς και για το ντέρμπι τη Δευτέρα. Για τον Πόουσον που έχει οριστεί στο Μπακού, τόνισε ότι δεδομένου ότι οι Άγγλοι διαιτητές παίζουν 50-50, αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί «εδράκιας». Αυτό συμβαίνει διότι στα τελευταία ευρωπαϊκά ματς που έχει σφυρίξει, μετρά 12 νίκες των γηπεδούχων, έξι ισοπαλίες και μόλις τρία «διπλά».

Όσον αφορά τον Τρεϊμάνις που θα είναι στο «Γ.Καραϊσκάκης», επισήμανε ότι μια φορά έχει σφυρίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ, πέρσι στο 2-1 της Τούμπας επί του Παναθηναϊκού. Δύο φορές τότε το VAR του συνέστησε να αλλάξει την απόφαση. Την μια επέμεινε στην αρχική του εκτίμηση και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με το σκορ στο 0-1, ενώ την δεύτερη φορά πήρε πίσω την απόφασή του να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως το σκορ ήταν ήδη 2-1 και το ματς στο 96’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x