Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πλήρης αποτυχία να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη ο Παναθηναϊκός τα πλέι οφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, τόνισε πως είναι πλήρης αποτυχία να μην έχουν εξασφαλιστεί ακόμη τα πλέι οφ, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία.

Το σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι πλήρης αποτυχία να μην έχουν εξασφαλιστεί ακόμη τα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε», ενώ έκανε λόγο για «κατάντια» όταν αναφέρθηκε στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και στην ισοπαλία του ΟΦΗ στη Νεάπολη, χαρακτηρίζοντας «τυχερό» τον Παναθηναϊκό, που δεν κέρδισαν Αρκάδες και Κρητικοί, στη μάχη για την εξάδα.

Αναφέρθηκε επίσης στη διαιτησία, σημειώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζεται εχθρικά από αυτήν, προσθέτοντας ότι όλες οι μη καθαρές φάσεις στο Αγρίνιο ήταν και πάλι εις βάρος του.

Πιο αναλυτικά, ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε:

«Μια από τα ίδια. Στο ίδιο έργο θεατές, ο Παναθηναϊκός θα βρει τρόπο φέτος να χάσει δικό του παιχνίδι. Είναι πάρα πάρα πολλές οι 10 ήττες. Και είναι πολύ άσχημο το γεγονός ότι έχουν φτάσει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Το λες και αποτυχία πλήρης!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έχασε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Αλλά για άλλη μία φορά κιόλας, με εξαίρεση τη Ριζούπολη, οι μη καθαρές φάσεις πήγαν εις βάρος του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν νομίζω ότι η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη στη φάση του γκολ του Σάρλια. Επίσης νομίζω ότι είναι τραβηγμένο το φάουλ στον Ρούμπεν, από το οποίο γίνεται το 1-0. Αντιμετωπίζεται με άσχημο τρόπο διαιτητικά ο Παναθηναϊκός.

Από την άλλη, υπάρχει αδυναμία της ομάδας να δημιουργήσει καθαρές φάσεις. Διαφωνώ με την 11άδα, για μένα έπρεπε να παίξει από την αρχή ο Παλάσιος, που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης. Ένα παιχνίδι ήταν και μετά έρχεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι ήττα-πισωγύρισμα και πλέον έχουν μείνει δύο παιχνίδια. Το αυτονόητο είναι η Ευρώπη, όχι να μιλάμε για εξάδα. Είναι τυχερός -είναι κατάντια και μόνο που το λέμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα- που ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ δεν κέρδισαν
».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x