Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Έβγαλε τους διαιτητές… από τη δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα… δικό του παιχνίδι από τον Παναιτωλικό και ο προπονητής της εξέδρας εξηγεί πως πρόσφερε άλλοθι στα φαλτοσφυρίγματα του Αγρινίου!

Έβγαλε τα μάτια του με τα… χέρια του ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 1-0από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της φετινής Super League.

Αποτέλεσμα που έπρεπε και θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν οι παίκτες του «τριφυλλιού» κατάφερναν να είναι αντάξιοι των περιστάσεων...

Δεν ήταν, όμως, σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, με αποτέλεσμα να δώσουν την δυνατότητα στις διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει:

* Εκτός έδρας δεν είναι Παναθηναϊκός… Ξεκινάμε από το προφανές. Αυτή ήταν η όγδοη φετινή εκτός έδρας ήττα για το «τριφύλλι» σε 12 ματς μακριά από την Λεωφόρο. Ανεξάρτητα από το πως έχουν έρθει αυτές, ακόμα κι αν κάποιες οφείλονται σε… πιστολιές ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος για το βεληνεκές του! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί αυτό και μάλιστα άμεσα, γιατί υπάρχουν κι άλλα ματς εκτός έδρας.

* Η αμφιβολία δεν είναι… ποτέ υπέρ του! Για μια ακόμα φορά, σε ένα ακόμα παιχνίδι, όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δεν πηγαίνουν υπέρ του Παναθηναϊκού! Το γράφουμε ξανά: οι αμφισβητούμενες. Όχι αυτές που είναι ξεκάθαρες. Το ίδιο συνέβη και σήμερα, με το γκολ για το 0-1 να ακυρώνεται χωρίς ακόμα να υπάρχει ξεκάθαρη άποψη αν συνέβη σωστά. Ενώ το φάουλ για το 1-0 να είναι αν μη τι άλλο «τραβηγμένο»…

* «Κατέβασε ρολά» ο Ανέστης
. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης των «καναρινιών» ήταν ο Γιάννης Ανέστης. Πολύ καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι του Καρλίτος, αλλά και μια «ψυχωμένη» παρουσία που ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Η στατιστική του σήμερα κατέγραψε έξι ενέργειες!

* Του… πάνε οι μεγάλοι! Ο Χαβιέ Μεντόσα πρόσθεσε μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στα… σκαλπ των «μεγάλων» ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου εναντίον των οποίων έχει σκοράρει φέτος! Με την αριστουργηματική του εκτέλεση φάουλ -αν και ο Σωκράτης Διούδης ενδεχομένως να μπορούσε να είχε πέσει νωρίτερα- έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ συνολικά είχε καλή παρουσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x