Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Εκτός τόπου και χρόνου το να κλείσουν τα γήπεδα - Ξέρουν τι να περιμένουν από τη Μακάμπι στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM εκτός πραγματικότητας το ενδεχόμενο να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα και έκανε λόγο για τσουβάλιασμα, ενώ μίλησε και για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι.

Για πρωτόγνωρες καταστάσεις, επικοινωνιακού χαρακτήρα που θα πλήξουν τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόθεση της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα, η οποία επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό.

«Θα είναι εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας αν ληφθεί το μέτρο που διαβάζουμε από χθες. Να υπάρξει ένα τσουβάλιασμα με τις ποινές και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο φιλοξενούμενος να έχει αβαντάζ. Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία. Να έχει η Μακάμπι Χάιφα 700-800 φίλους της και ο Παναθηναϊκός κανέναν δικό του στις κερκίδες. Δεν θα δώσει λύσεις αυτή η λύση, η γνώμη μου είναι ότι η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Αν συμβεί αυτό, σβήνουν τον αθλητισμό, γιατί χωρίς έσοδα οι ομάδες δεν θα επιβιώσουν. Επικρατούν οι κακοί και παίρνουν μαζί τους και τους υγιείς, που είναι η πλειοψηφία. Είναι τελείως επικοινωνιακό. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει με παρουσία κόσμου», είπε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε στο «τριφύλλι» γνωρίζουν τι να περιμένουν από την Μακάμπι Χάιφα, ενώ ο ίδιος περιμένει ότι θα παίξει περίπου όπως με τη Βιγιαρεάλ, πολύ σφιχτά, παρότι θέλει τη νίκη.

Ο Νικολογιάννης άφησε ανοιχτό ποιοι από τους ακραίους μπακ θα ξεκινήσουν στην 11άδα του Παναθηναϊκού, θεωρώντας δεδομένους αντιθέτως τους Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x