Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έτσι πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα – Θα χρειαστεί γκολ για να πάρει αποτέλεσμα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την τακτική που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι θα χρειαστεί να σκοράρει και στάθηκε στην απουσία του Χουάνκαρ.

«Υπάρχει μια περίεργη ιστορία: ο Παναθηναϊκός στα τελευταία δέκα παιχνίδι με τις πρώτες ομάδες δεν έχει νίκη, η τελευταία του ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έχει κάνει δύο συνεχόμενα διπλά και τα οποία τον κράτησαν ζωντανό στην διεκδίκηση του τίτλου πέρυσι. Η φετινή συνθήκη δεν είναι τόσο καλή, όμως, επειδή παίζει συνεχόμενα ματς δύσκολα, με ένταση, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ξεκούραστα ματς, συν ότι έχει μια σταθερή ομάδα με ίδιο προπονητή και χωρίς απουσίες. Αντιθέτως, είναι πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, που καλείται να φέρει αποτελέσματα τα οποία θα του φέρουν πρόκριση στο Κύπελλο και θα τον κρατήσουν στην κορυφή στο πρωτάθλημα μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει με περισσότερο τακτική, όχι πιο συντηρητικά, αλλά να είναι κοντά οι γραμμές και λίγο πιο πίσω. Δεδομένα για να πάρει αποτέλεσμα πρέπει να βρει γκολ άρα να μην επαναλάβει ότι έκανε την Τετάρτη, όπου έχασε τόσες ευκαιρίες», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ μεγάλη απουσία τον Χουάνκαρ για το «τριφύλλι», λόγω του ότι είναι πολύ καλύτερος αμυντικά του Μλαντένοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x