Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καρυδάτη νίκη για Παναθηναϊκό - Ντροπή να τα λέει αυτά ο Νταμπίζας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία και όσα είπε ο Νίκος Νταμπίζας για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Νίκη που δείχνει χαρακτήρα και… ανθεκτικότητα στο ξύλο ήταν αυτή του Παναθηναϊκού στη Λαμία, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια καρυδάτη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Έφαγε πολύ ξύλο, όπως είχε συμβεί και στο ματς με τον Αστέρα. Και ο διαιτητής Φωτιάς το ανέχτηκε. Σε κάποιες φάσεις δεν έδινε ούτε φάουλ, όχι κίτρινη ή κόκκινη, ενώ έπρεπε να αποβάλει τον Μπεχαράνο. Η ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε να είχε καθαρίσει από εκεί το παιχνίδι», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο Νίκος Νταμπίζας σε τηλεοπτική εκπομπή. «Είναι κρίμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όπως ο Νταμπίζας, που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό ως τεχνικός διευθυντής, να λέει ότι είναι ένα παιχνίδι επαφών. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που είπε. Ο Τσέριν έπαθε διάσειση, ο Ιωαννίδης κάταγμα στη μύτη, τι να πούμε… Δεν μπορεί να έχουν πάει παίκτες στο νοσοκομείο και να λέμε ότι είναι άθλημα επαφών», υπογράμμισε.

Όσο για τους τραυματίες; «Δυστυχώς ο Τρουιγέ μάλλον έχει πάθει χιαστό και αν επιβεβαιωθεί θα χάσει όλη τη σεζόν. Θα δούμε τις επόμενες ώρες για τους υπόλοιπους τραυματίες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Παλάσιος θα είναι οκ για τον Άρη, ο Αϊτόρ είναι αμφίβολος και αν δεν κάνει προπόνηση ως Πέμπτη-Παρασκευή δύσκολα θα παίξει. Ο Τσέριν θα είναι εντάξει, ο Ιωαννίδης δεν αναμένεται να παίξει την Κυριακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x