Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιάστηκε στον ύπνο ο Παναθηναϊκός, μόνιμο θέμα με κλειστές άμυνες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ημίχρονο με τον ΟΦΗ, ενώ δεν τίθεται θέμα κούρασης και στάθηκε στην αδυναμία του.

Δεν έδωσε την σημασία που έπρεπε στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να το «πληρώσει», όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό αρχίζουμε και συνηθίζουμε το κρύο ντους. Αυτή την φορά είναι η πρώτη φορά που η ομάδα είχε απώλεια βαθμών στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός κοιμήθηκε, ο ΟΦΗ δεν είχε χάσει εκτός έδρας, για να τον κερδίσεις θα έπρεπε να δώσεις το κάτι παραπάνω. Μπήκε και έχασε ένα ημίχρονο, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι υπήρχε κούραση από το ματς της Τετάρτης. Αν είναι έτσι να το κλείσουμε. Για έναν-δύο παίκτες να το δεχτώ. Νομίζω ότι δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Ο Κώτσιρας ήταν η μόνη όαση με τις ατομικές προσπάθειες που πήρε. Από τους ακραίους δεν έγινε η παραμικρή ενέργεια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι ο Παλάσιος μπήκε πολύ αργά γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος, είχε ένα θέμα τις προηγούμενες ημέρες και ήταν να μείνει εκτός της αποστολής του «τριφυλλιού».

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε πως υπάρχει ένα μόνιμο θέμα φέτος στον Παναθηναϊκό, καθώς όταν βρίσκει χώρο είναι κομπλέ, αλλά όταν συναντάει «κλειστές» άμυνες έχει πρόβλημα.

Όπως και ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει να χειριστεί μια «άρρωστη» νοοτροπία, αλλά και με ζήτημα στο να διασπάσει οργανωμένες άμυνες, ενώ η ομάδα χρειάζεται περισσότερες προσωπικότητες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x