Stoiximan Super League

«Γκέλα» που τον προβληματίζει - Ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας

Το ισόπαλο 0-0 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ είναι ένα αποτέλεσμα που στερεί δυο σημαντικούς βαθμούς από τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, σε μια σχεδόν γεμάτη Λεωφόρο. Οι πράσινοι προβλημάτισαν με τη δημιουργική εικόνα που είχαν στο παιχνίδι, με τους Κρητικούς να "μπλοκάρουν" την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να την αναγκάζουν σε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία και στο τέλος να της στερούν δυο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Αυτή ήταν και η πρώτη "γκέλα" στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό που βλέπει να είναι στο -9 από την κορυφή μετά και τα δυο σερί ματς στα οποία πήρε μόλις ένα βαθμό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου δε θέλησε να σταθεί σε δικαιολογίες. Οπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα υπήρχε ματς Κυπέλλου και η ομάδα του έδωσε τρια παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει ότι η ομάδα του θέλει βελτίωση μέσω της σκληρής και συνεχόμενης δουλειάς, προκειμένου να γίνει πιο απρόβλεπτη στη δημιουργία της και φυσικά να αποκτήσει διάρκεια, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει.

Βλέπει ΠΑΟΚ

Φυσικά, ακόμα βρισκόμαστε πολύ νωρίς και υπάρχει μακρύς και δύσκολος δρόμος για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι από σήμερα περνάνε στην επόμενη μέρα με σκοπό να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που έχουν παρουσιαστεί, να ανασυνταχθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι. Ακολουθεί, άλλωστε, η δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, να "καίγεται" για θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x