Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπαίνει με άλλους στόχους φέτος στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Οι φετινοί στόχοι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, η πιθανότερη ενδεκάδα κόντρα στον Ιωνικό, ο Μπερνάρντ και οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του «τριφυλλιού». Το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη.

Ο φετινός πήχης του Παναθηναϊκού, το ματς με τον Ιωνικό και τα μεταγραφικά.

Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κώτσιρας δεξιά και ο Χουάνκαρ αριστερά, με τον Σάρλια να αποτελεί το φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του Μάνγκουσον στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Σένκεφελντ βρίσκεται στα… πιτς. Ο Ρούμπεν θα είναι στα χαφ, μαζί με τον Τσέριν και τον Αλεξανδρόπουλο. Στα «φτερά» θα αγωνιστούν Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ ο Σπόραρ θα βρεθεί στην κορυφή.

«Μπαίνει με άλλους στόχους φέτος στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι το τρίποντο σε κάθε παιχνίδι και να κάνει στο τέλος τη σούμα», είπε για το «τριφύλλι» ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά σχολίασε ότι αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για τον Μπερνάρντ και πως δεν πρόκειται να έρθει ούτε το Σάββατο στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος άσος, ενώ υπενθύμισε ότι οι «πράσινοι» αναζητούν την ενίσχυση για το 8-10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x