Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία για Ιωνικό - Μέσα ο Γκάνεα

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για την έναρξη των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Ιωνικό την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασίας τους στο Κορωπί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Γκάνεα να επιστρέφει. Ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και γυμνάστηκε κανονικά. Μοναδικός απών ήταν ο τραυματίας Σένκεφελντ, ο οποίος, ως γνωστόν, θα λείψει για καιρό ακόμα και δε θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο χωρίς περιορισμούς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα στην οποία προσανατολίζεται ο Σέρβος προπονητής, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Σένκεφελντ. Οι Πούγγουρας και Σάρλια διεκδικούν, όπως και ο Κουρμπέλης. Σε διαφορετική περίπτωση ο αρχηγός του τριφυλλιού θα είναι στα χαφ. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x