Stoiximan Super League

Χουάνκαρ στο sport-fm.gr: «Ανέβηκε το επίπεδο στην ομάδα, στοχεύουμε στο κάτι παραπάνω»

Ο Ισπανός μπακ μιλάει στο sportfm.gr για την προσπάθεια που γίνεται στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ο Χουάνκαρ, μετά και την παραμονή του το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν, αλλά και τις βλέψεις τη φετινή χρονιά στο «τριφύλλι».

Έπειτα από τη νίκη επί του ΟΦΗ και το «2Χ2» στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» βλέπει με αυτοπεποίθηση τη συνέχεια και ο Ισπανός αριστερός μπακ αναλύει στο sport-fm.gr τους στόχους, τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι, το αναβαθμισμένο ρόστερ, αλλά και τη θετική ενέργεια που μεταφέρει ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάνκαρ στο sport-fm.gr


Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό ότι αρχίζουμε να κερδίζουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό πέρυσι ήταν ένα αγκάθι για εμάς. Μιλάω για την κανονική σεζόν και όχι τα πλέι οφ. Η ομάδα έκανε μια εξαιρετική δουλειά με τον ΟΦΗ και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, παίξαμε καλά και δεν υποφέραμε καθόλου».

Για τις διαφορές του φετινού Παναθηναϊκού με τον περσινό: «Κρατήσαμε τη βάση που είχαμε πέρυσι κι αυτό είναι σημαντικό. Επίσης, ήρθαν στην ομάδα παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο. Ελπίζω, λοιπόν, με δουλειά να μπορέσουμε φέτος να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάμε να δώσουμε τα πάντα. Βεβαίως, θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή είναι η υπόσχεσή που μπορώ να δώσω».

Για τον κόσμο και το γεγονός ότι από νωρίς στηρίζει στο μέγιστο την προσπάθεια: «Αυτό δεν είναι κάτι το καινούριο. Πάντα έλεγα ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριφορά κόσμου μεγάλης ομάδας. Για να είναι μεγάλη μια ομάδα πρέπει να έχει και μεγάλη κερκίδα. Έτσι είναι οι δικοί μας οπαδοί. Έχουμε πολλούς και μεγάλους οπαδούς. Όταν πλαισιωνόμαστε από τους φιλάθλους είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Θα ξαναπώ ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x