Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Συζητάει με τον Χουάνκαρ, στο… περίμενε ο Βιγιαφάνιες

Το ποστάρισμα του Χουάνκαρ σήκωσε… σκόνη αλλά οι επαφές με τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται, την ώρα που ο Λούκας Βιγιαφάνιες μάλλον έριξε «τίτλους τέλους»!

Πλην του μεταγραφικού κομματιού, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ψάξει την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ του με κάποιες στοχευμένες κινήσεις, εξελίξεις αναμένονται και στα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα» των «πράσινων».

Εκείνα, δηλαδή, των ανανεώσεων πρωτίστως αλλά και των πιθανών αποχωρήσεων που ενδέχεται να προκύψουν σε συνάρτηση με κάποιες άλλες δεδομένες, όπως του Ζοζέ Μαουρίσιο…

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, αναμφίβολα το μεγάλο βάρος πέφτει σε δύο ποδοσφαιριστές. Τον Χουάνκαρ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Με τον Ισπανό ακραίο αμυντικό να «ανεβάζει» την Τετάρτη (01/06) μια φωτογραφία στο Instagram που… σήκωσε σκόνη, «φωτογραφίζοντας» αποχώρηση αντί για ανανέωση. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο την παρούσα στιγμή οι απαιτήσεις του 32χρονου άσου κρίνονται παράλογες κι αν δεν τις μειώσει δεν πρόκειται να βρεθεί η χρυσή τομή. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, ωστόσο θα χρειαστεί να ρίξει-κυρίως ο παίκτης-νερό στο κρασί του για να υπάρξει ανανέωση στη συνεργασία.

Αναφορικά με τον Σέρβο χαφ, που «καλύπτει» απόλυτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει οριστικά το… τοπίο με την Χόφενχαϊμ και ακολούθως να κυνηγήσει την παραμονή του ο Παναθηναϊκός. Κάτι τέτοιο, πάντως, αναμένεται να γίνει σαφές πριν την έναρξη της προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας στις 24 Ιουνίου.

Αντιθέτως, ένα άλλο χθεσινό ποστάρισμα στα social media, αυτό του Λούκας Βιγιαφάνιες φαίνεται πως ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα. Καθώς ο Αργεντινός μέσος έκανε λόγο για «τελευταίο χορό» με το «τριφύλλι», την ώρα που όντως δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση για ανανέωση. Είναι σαφές πως δεν αποτελεί προτεραιότητα και γι' αυτό δεν έχει γίνει ακόμη καμία κουβέντα μαζί του. Με τον Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό να ψάχνουν για κάτι καλύτερο στην αγορά, αφήνοντας τον Βιγιαφάνιες σε δεύτερο πλάνο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x