Stoiximan Super League

Χωρίς Χουάνκαρ και τους άλλους τραυματίες με Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός

Εκτός της 23μελους αποστολής του Παναθηναϊκού για το αυριανό (29/10) ματς με τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο έμειναν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Κλεϊνχέισλερ και Ξενόπουλος.

Με τις… αναμενόμενες απουσίες θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τον Πανσερραϊκό, αύριο (29/10) το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός, καθώς η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε σήμερα (28/10) στο Κορωπί χωρίς νέα προβλήματα.

Έτσι λοιπόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν θα έχει στην διάθεση του τόσο τον Χουάνκαρ, όσο και τους Χόρντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, όλοι τους τραυματίες.

Παράλληλα, με βάση τα δεδομένα προβλήματα, το «τριφύλλι» αναμένεται να έχει και αλλαγές στην 11άδα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, απέναντι στη Ρεν.

Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, αφού στα μετόπισθεν τα… κουκιά είναι μετρημένα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφουν στην αποστολή οι Ζέκα και Τσόκαϊ, που πήραν πρόσφατα χρόνο συμμετοχής με την δεύτερη ομάδα των «πράσινων».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Χουάνκαρ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x