Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει γρήγορο γκολ και σωστή διαχείριση - Πολύ καλή ομάδα η Κηφισιά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τη συνταγή της επιτυχίας για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά αλλά και τις δυσκολίες που κρύβει το σημερινό ματς στην Καισαριανή.

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Κηφισιά, λόγω των πολλών ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν, καταγράφοντας παράλληλα πως θα έρθει το «διπλό».

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα πρέπει να ασχοληθεί μόνο με το δικό του παιχνίδι και το πως θα παραμείνει πρώτος. Το πρέπει είναι με κεφαλαία γράμματα, ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, ανάλογο με αυτό της Λαμίας. Η Κηφισιά δεν έχει ήττα εντός έδρας, παρότι δεν έχει σταθερή έδρα. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι από τους καλύτερους προπονητές της Λίγκας και έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση με τη Ρεν, ένα ταξίδι και… μισή προπόνηση, συν τις απουσίες που έχουν χτυπήσει την άμυνα. Όλα αυτά ανεβάζουν τον δείκτη της δυσκολίας. Πρέπει να προσπαθήσει να βρει ένα γρήγορο γκολ, γιατί όσο μένει το 0-0 θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Να το διαχειριστεί μετά και να βάλει ένα δεύτερο τέρμα, γιατί το 1-0 δεν εξασφαλίζει κάτι», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Λοντίγκιν δεν θα έχει να κάνει με το λάθος του Μπρινιόλι στο ματς με τη Ρεν και έδωσε προβάδισμα στον Σπόραρ για την 11άδα του «τριφυλλιού».

Ενώ αναφερόμενος στην περίπτωση του Χουάνκαρ, ο Νικολογιάννης ευχήθηκε ο Ισπανός μπακ να αρχίσει να τρέχει στην διάρκεια της διακοπής, αφήνοντας ανοιχτό το πότε θα επιστρέψει, ενώ σημείωσε πως ο Πάλμερ-Μπράουν θα κάνει το ίδιο και στις αρχές Δεκέμβρη θα μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x