Stoiximan Super League

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να μην έρθουν φίλαθλοί μας στην Καισαριανή - Προστατεύουμε την ομάδα»

Ανακοίνωση με την οποία ζήτησε από τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα, μέσω της… απουσίας του από το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά, εξέδωσε σήμερα (12/11) ο Παναθηναϊκός.

Προσέχει για να… έχει ο Παναθηναϊκός!

Με αφορμή την μη χορήγησης εισιτηρίων από την πλευρά της Κηφισιάς για το σημερινό (12/11) εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην πάνε στην Καισαριανή.

Προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα από τυχόν τιμωρία και βοηθώντας παράλληλα να συνεχίσει να παλεύει για τους στόχους της χωρίς απρόοπτες απώλειες...

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην έρθουν απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» για τον αγώνα με την Κηφισιά, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της.

Η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα στη μάχη της για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να τη βλάψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x