Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απόφαση Γιοβάνοβιτς να είναι μικρότερο το ρόστερ του Παναθηναϊκού φέτος»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τις -ακόμη δύο- μεταγραφές στη μεσαία γραμμή και το μικρότερο ρόστερ των «πράσινων» φέτος.

Στο σαφώς μικρότερο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταφέροντα τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «πράσινων», ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε χαρακτηριστικά, με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα έχουμε 31 Αυγούστου, πως σε σχέση με πέρυσι, την ίδια μέρα, έχουν φύγει από το «τριφύλλι» 13 παίκτες και έχουν έρθει επτά, που θα γίνουν εννέα με την απόκτηση δύο ακόμη χαφ. Την ίδια στιγμή, φυσικά, παραμένει ανοικτό το θέμα των Καμπετσή, Σαβιέρ και Διούδη. Αν, δηλαδή, αποχωρήσουν και αυτοί οι τρεις, τότε θα έχουν φύγει, συνολικά, από την ομάδα 16 παίκτες και θα έρθουν εννέα!

Όπως τόνισε, λοιπόν, ο Νικολογιάννης, είναι απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μικρύνει το ρόστερ στους 18-19 παίκτες, στους οποίους θέλει να στηρίζεται και να ανεβάσει, παράλληλα, την ποιότητα της ομάδας. Στόχος του, σημείωσε ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, είναι το μέλλον. Για αυτό, κιόλας, δεν αποκτήθηκαν δανεικοί. Θέλει παίκτες τριετίας, για να μην αναγκαστεί του χρόνου να κάνει ό,τι και φέτος, με τόσες αποχωρήσεις και προσθήκες.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x