Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα γκολ στο Βόλο δείχνουν όλη τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στο Βόλο φέρει την «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Μπερνάρ.

Έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η εμφάνιση και τα πέντε τέρματα που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στον Βόλο, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αν δει κανείς τα πέντε γκολ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός είναι η δουλειά που έχει κάνει ο Γιοβάνοβιτς όλο το καλοκαίρι. Στο πρώτο γκολ, φαίνεται ότι απαγορεύεται στον Παναθηναϊκό να κάνεις γιόμα. Το τρίτο, έρχεται από το ότι πρεσάρει ψηλά. Για το πέμπτο γκολ, στην προετοιμασία τους είχε βάλει να κάνουν μια άσκηση με τη μπάλα να περάνει από την άμυνα και να καταλήγει στο χαφ ή τον εξτρέμ που έρχεται για αν βάλει γκολ. Κάποια στιγμή είχαν κάνει 25 πάσες αλλά τους είπε ότι δεν μετράει το γκολ, γιατί ήθελε να παίξουν πιο γρήγορα. Το γκολ του Σπόραρ ήταν το ιδανικό για τον Γιονάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπερνάρ δίνει πολλά τρεξίματα στα χαφ, δίνει την κάθετη πάσα, δίνει ασίστ και είναι ένας παίκτης πολύ καθοριστικός, που φορμάρεται την κατάλληλη στιγμή για το «τριφύλλι»…

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στον Βόλο και ότι ο Παλάσιος ήταν εκείνος που… ξεκλείδωσε το «τρίποντο».

Ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» θα βγάλουν μόλις 5 με 6 χιλιάδες εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω χωρητικότητας της Λεωφόρου και διαρκείας, ενώ και… 100.000 θέσεων να ήταν το γήπεδο θα γέμιζε!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x