Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν φαίνονται οι απουσίες του Παναθηναϊκού χάρη στο σύνολο που έχει φτιάξει ο Ιβάν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη συνολική λειτουργία του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτως προσώπων και στη δυνατότητα του να σκοράρει με… πολλούς τρόπους.

Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, είναι υπεράνω προσώπων, τηρουμένων των αναλογιών, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το Σάββατο ήταν μια ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Πρώτον επειδή έκανε το 10Χ10 και δεύτερον γιατί ήταν η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στα χρόνια της Super League. Τα ρεκόρ δεν λένε τίποτα, αν δεν συνοδευτούν από σταθερότητα και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι καθοριστική η παρουσία του Μπερνάρ, πέραν του Ρούμπεν, γιατί παίζει δεξιός ενδιάμεσος και προσφέρει και αμυντικά και δημιουργικά. Ο Αϊτόρ είναι μεγάλη απώλεια, προς το παρόν δεν φαίνεται, αλλά ο Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο, ακόμα και αν έχει απουσίες, δεν πολυφαίνονται. Λειτουργεί το σύνολο καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι μια ομάδα η οποία θα σου βάλει γκολ με διάφορους τρόπους, παραθέτοντας και τα τέρματα που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός προτιμάει να αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν επιθετικά, αφού είναι πολύ καλός στο τρανζίσιον.

Ενώ ερωτηθείς για τα εισιτήρια για το ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως θα είναι λιγότερα από άλλες φορές και θα βγουν λογικά την Τετάρτη (02/11), με την ζήτηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ακόμα και σε… εσωτερικό επίπεδο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x