Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα βοηθήσει η παρουσία Καλιτζάκη τη Β’ ομάδα - Όχι εύκολο το ματς με Απόλλωνα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιάννη Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β’, ενώ επισήμανε τις δυσκολίες αλλά και την ανάγκη για νίκη στο ματς με τον Απόλλωνα.

Στην επιστροφή του Γιάννη Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό μετά από 25 χρόνια, στη θέση του γενικού αρχηγού της Β' ομάδας, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένας παίκτης που τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η είδηση της πρόσληψής του ως γενικού αρχηγού στη δεύτερη ομάδα χαροποίησε πολύ τον κόσμο. Ήταν ένα πολύ δυναμικό στόπερ και ένας παίκτης με προσωπικότητα που θα βοηθήσει τα νέα παιδιά της Β’ ομάδας», τόνισε.

Όσο για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, είπε: «Έχει μεγάλο ‘πρέπει’ το ματς αυτό. Αν δεν τα καταφέρει, θα είναι ζημιά βαθμολογικά αλλά και για το γόητρο της ομάδας. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί ο Απόλλων έχει κάνει ζημιές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ έχασε δύσκολα από τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει μεν, αλλά παίζει πολύ κλειστά. Πιθανότατα δεν θα αλλάξει κάτι στο βασικό σχήμα. Ο Μαουρίσιο δεν θα είναι έτοιμος, αλλά ίσως είναι αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x