Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεύτερο συνεχόμενο πρέπει για τον Παναθηναϊκό - Χωρίς πολλές αλλαγές η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την υποχρέωση του Παναθηναϊκού να κερδίσει και τον Απόλλωνα Σμύρνης και επισήμανε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα «πειράξει» την 11άδα.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση της νίκης απέναντι -και- στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ξεκαθάρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Δεν θα δούμε αλλαγές ιδιαίτερες στην 11άδα του Παναθηναϊκού θεωρώ. Θα παίξουν οι Διούδης στο τέρμα, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην άμυνα, στο κέντρο Ρούμπεν και Βιγιαφάνιες, με τον Γκατσίνοβιτς πιο μπροστά, στα άκρα τους Αϊτόρ-Παλάσιος και στην κορυφή τον Ιωαννίδη. Ένα ματς το οποίο έχει το πρέπει για δεύτερο συνεχόμενη φορά για τον Παναθηναϊκό. Οτιδήποτε άλλο της νίκης θα είναι μεγάλη αποτυχία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το ματς θα είναι δύσκολο για το «τριφύλλι», παραθέτοντας τις εμφανίσεις της «ελαφράς ταξιαρχίας» που δυσκόλεψε τους αντιπάλους του λόγω του στυλ του και το ότι συνήθως παίζει πολύ «κλειστά».

Ο Νικολογιάννης τόνισε πως αν ο Παναθηναϊκός μπει όπως με την Λαμία ίσως απλοποιήσει τα πράγματα, ενώ αν κερδίσει θα ισχυροποιηθεί στην τέταρτη θέση, θα πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια και θα εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ενώ, με αφορμή τον ορισμό του Ευαγγέλου στην Ριζούπολη, εξέφρασε την ανησυχία του για οποιονδήποτε Έλληνα διαιτητή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x