Stoiximan Super League

Ντέμης: «Είχε πλάνο ο Γιαννίκης - Από τα καλύτερα ματς του Μάνταλου στην ΑΕΚ»

Το πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο, αλλά και την εξαιρετική παρουσία του Πέτρου Μάνταλου, επαίνεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με κολακευτικά λόγια για τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σχολιάζοντας το παιχνίδι της ΑΕΚ στον Βόλο, ο πρώην άσος και πρόεδρος της «Ένωσης» στάθηκε στο εξαιρετικό πλάνο του Έλληνα τεχνικού, αλλά τόνισε και τη συμβολή του αρχηγού της ομάδας ώστε αυτό να εξυπηρετηθεί σωστά.

«Η ΑΕΚ έπαιζε κόντρα στο Βόλο που είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Σε όλα τα ματς έχει σχέδιο και έχει έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ο Βόλος έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε την ατυχία να χάσει πέναλτι και να πάθει θλάση ο αμυντικός πριν το 0-1, αλλά η ΑΕΚ παρότι είναι νέα ομάδα, νέος προπονητής έδειξε να έχει πλάνο και σχέδιο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA. Και συνέχισε:

«Δηλαδή δεν είδα ποτέ τον Μάνταλο, να κλίνει από δεξιά. Πάντα έκλινε από τα αριστερά στο πρώτο ημίχρονο και δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Ό,τι φάση έκανε η ΑΕΚ, την έκανε από τα αριστερά.

Ο Μάνταλος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην ΑΕΚ. Ήταν σε όλες τις φάσεις και όταν βγήκε από το ματς η ΑΕΚ κόπηκε στα δύο και άρχισε να ανεβαίνει ο Βόλος. Ο Βόλος και με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πίσω με βαρύ σκορ και γι’ αυτό ανοίγεται πάρα πολύ. Τα κενά στην άμυνα ήταν τεράστια και η ΑΕΚ προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί. Βγάζοντας τον Μάνταλο, έλειψε ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει την κάθετη μπαλιά. Μπήκε ο Λιβάι, γιατί ο Γιαννίκης έβλεπε τους χώρους στην άμυνα του Βόλου. Ο Τσούμπερ μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα είναι ηγέτης, αλλά η ποιότητά του είναι μεγάλη».


Όσο για τη διαφορά που έχει με ΑΕΚ ανάλογα με το ποιος εκ των Αραούχο ή Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην επίθεση, ο Νικολαΐδης σχολίασε:

«Η ΑΕΚ είναι πιο γρήγορη και πιο πιεστική με τον Αραούχο μπροστά. Ο Γιαννίκης θέλει πίεση στην αντίπαλη άμυνα και τον εξυπηρετεί να παίζει ο Αραούχο, ο οποίος είναι "σκύλος", δεν αφήνει τίποτα και πιέζει. Ο Άμραμπατ δεν ήταν στη μέρα του, αλλά μια χαρά παίκτης είναι και γρήγορος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x