Ελλάδα

Χατζηδιάκος σε Ντέμη: «Ταιριάζουμε με Μαυροπάνο - Πρέπει να περάσουμε την Ολλανδία»

Στην προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στο Euro αλλά και στο δίδυμο που συνθέτει με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αναφέρθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη και στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Παντελής Χατζηδιάκος για Εθνική και όχι μόνο.

Καλεσμένος των Ντέμη Νικολαΐδη και Βάιου Τσούτσικα στην εκμπομπή «FAIR PLAY» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε και στο δίδυμο που συνθέτει με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Παράλληλα, σχολίασε την ισοπαλία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λιθουανία, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να βάλει από κάτω την Ολλανδία στον όμιλο, ενώ εκμυστηρεύτηκε την πίστη του προπονητή του στην Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν, για την πρόκριση της Εθνικής βάσει και της κακής αγωνιστικής εικόνας που έχουν οι «Οράνιε».


Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στην εκπομπή των Ντέμη Νικολαΐδη και Βάιου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για:


-το δίδυμο που συνθέτει στην Eθνική με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο: «Δεν μοιάζουμε, αλλά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Ο Μαυροπάνος έχει απίστευτο σώμα για κεντρικό αμυντικό. Εγώ έχω διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

-το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το πόσο επηρεάζει τη θέση του: «Ως κεντρικός αμυντικός πρέπει να είσαι όπως ήταν παλιά το αμυντικό χαφ, να ξέρεις τι θα κάνεις με την μπάλα, να ξέρεις να κάνεις άμυνα, να μαρκάρεις κτλ».

-το εάν τους πείραξε η ισοπαλία με τη Λιθουανία: «Ναι, μας πείραξε, έτσι όπως σκέφτομαι την εικόνα μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια. Η γενική εικόνα όμως ήταν καλή, δεν μας κόστισε βαθμούς. Μακάρι να χάνουμε τώρα τις φάσεις και όταν μας δοθεί η μισή φάση στα επόμενα παιχνίδια να βάλουμε τα γκολ».

-το εάν θα περάσει η Εθνική την Ολλανδία: «Πρέπει να την περάσουμε. Γύρισα και είπα στον προπονητή μου στην Άλκμααρ (σ.σ. Πασκάλ Γιάνσεν) ότι είμαστε δεύτεροι στον όμιλο και μου απάντησε ότι εάν συνεχίσει να παίζει έτσι η Ολλανδία, θα είμαστε και στη συνέχεια».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x