Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου σε Ντέμη: «Πλέον πείστηκαν όλοι στον ΠΑΟΚ πως γίνεται πρωταθλητισμός και υπεραξία»

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Fair Play» με τον Ντέμη Νικολαϊδη να συζητά με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τη διαφορά ανάμεσα στους στόχους που είχαν τεθεί πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και σε αυτούς που πλέον υπάρχουν στον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή «Fair Play» του Ντέμη Νικολαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» υποστήριξε ότι πλέον έχουν πειστεί ότι μπορούν να συνδυαστεί η δημιουργία υπεραξίας στους νεαρούς παίκτες που ήταν ο αρχικός στόχος, με τον πρωταθλητισμό που γίνεται πλέον.

«… ενώ όλοι έλεγαν απέξω αυτά, μέσα στην ομάδα ο υπεύθυνος, αυτός που έχει τον δικό του ρόλο και αυτός που έχει το δικό του πλάνο και δεν μπορεί να δουλεύει χωρίς να κάνει πρωταθλητισμό έχει ψήσει την ομάδα σε άλλα πράγματα», ανέφερε για τον Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

«Το λέει ο Μπότο, συχνά - πυκνά, ‘’έπρεπε να τους πείσω ότι γίνεται πρωταθλητισμός και η υπεραξία των νεαρών που θέλαμε να δώσουμε’’», ανέφερε.

Τέλος υποστήριξε…. «Και ο Σαββίδης και ο Λουτσέσκου έχουν πεισθεί ότι γίνεται και πρωταθλητισμός και υπεραξία. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να πεισθούν στην ομάδα ότι δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Αν όμως τελικά δεν τα καταφέρει θα γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα ψύχραιμα», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x