Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ φέτος με Παναιτωλικό, θα είναι σαν μεταγραφή ο Τσούμπερ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την άποψη ότι η ΑΕΚ πραγματοποίησε κόντρα στον Παναιτωλικό την καλύτερη, ίσως, φετινή της εμφάνιση. Τι είπε για Αραούχο, Σιμάνσκι και Τσούμπερ.

Για το καλύτερο, ίσως, φετινό ματς της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας την εικόνα της «Ένωσης» στη νίκη της με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού στην OPAP Arena.

«Ίσως το καλύτερο ματς που έκανε η ΑΕΚ φέτος», είπε ο Ντέμης στην εκπομπή του στη NOVA, τονίζοντας: «Ήταν καλύτερο από τον Ιωνικό, πιο καλούς συνδυασμούς, εξακολουθούσε να έχει συνοχή όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστά».

Και συνέχισε: «Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να παράγει ευκαιρίες όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστινούς, θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, ένα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις». Αναφέρθηκε, δε, στο γκολ, που πέτυχε ο Αραούχο: «Πέτυχε τρομερό γκολ με το αριστερό, τα καλύτερα γκολ τα έχει βάλει με το αριστερό ο Αραούχο». 

«Ήταν πολύ καλός ο Γιόνσον, για μένα ο Σιμάνσκι δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, με τίποτα ούτε και ο Πινέδα», υπογράμμισε σπεύδοντας να υπογραμμίσει την καλή απόδοση των Ρότα και Χατζισαφι. 

«Ήταν μία ΑΕΚ, που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ, σε εξελιγμένη κατάσταση, με την ίδια ένταση», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε και τον Τσούμπερ: «Ο Τσούμπερ βρίσκεται σε δύο φάσεις για γκολ στο ματς, θα είναι σαν καινούρια μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ», ενώ για τον Άμραμπατ τόνισε: «Ο Άμραμπατ ήταν πάλι πολύ καλός, έκανε καταπληκτικές σέντρες».

Καταλήγοντας, είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα η ΑΕΚ χθες, ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είχε συχνότητα μοιράζοντας το παιχνίδι αριστερά και δεξιά. Ήταν εξαιρετική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x