Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός είναι απέναντι σε ό,τι πάει να διαφθείρει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Τάσο Νικολογιάννη να αποκαλύπτει την προσπάθεια που γίνεται να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκάθαρη η στάση του Παναθηναϊκού απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ των πράσινων στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αποκάλυψε την προσπάθεια που γίνεται να αποδομηθούν ορισμένα κεκτημένα, όπως η παρουσία ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, υπογραμμίζοντας ότι «το τριφύλλι ήταν και είναι απέναντι σε ό,τι πάει να διαφθείρει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Ο Παναθηναϊκός πρωτοστάτησε στο να πέσει η ΕΠΟ που δυνάστευσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτή την προσπάθεια ήταν και άλλες ομάδες μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός άμα δει το οποίο βλέπει ότι δεν πάει σωστά, θα κάτσει με… δεμένα τα χέρια. Αυτό γίνεται τώρα. Βλέποντας ότι κάποια πράγματα που δεν πάνε καλά στην ΕΠΟ, είτε έχουν να κάνουν με κ.Δημητρίου, με τη Σούπερ Λίγκα 2, είτε αφορά οποιοδήποτε επηρεασμό, είτε αφορά την προσπάθεια που γίνεται να εξαφανιστούν οι ξένοι διαιτητές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και να έρθουν και πάλι οι Έλληνες διαιτητές, τα «φιλαράκια μας». Λέω αυτό που ξέρω. Γίνεται προσπάθεια για να αποδομηθεί και πάλι, αυτό που έχουμε κερδίσει από τον αγώνα που έγινε για να φύγει η προηγούμενη ΕΠΟ. Τι κερδίσαμε; Τους ξένους διαιτητές», ανέφερε και συνέχισε σχετικά και με την παρουσία του Κλάτενμπεργκ:

«Εγώ ξέρω ότι γίνεται προσπάθεια να φύγουν όλοι. Να πάμε σε Έλληνα αρχιδιαιτητή. Ο Παναθηναϊκός είναι απέναντι σε οτιδήποτε πάει να διαφθείρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα εάν την ίδια άποψη έχει και ο Ολυμπιακός, είναι δικό του θέμα. Εγώ, αυτό που ξέρω, είναι πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, μα καμία. Ο Παναθηναϊκός κάνει αυτό που πρέπει να κάνει», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x