Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Τον «έσβησε» και πήρε το «Χ»… σβηστά!

Ο προπονητής της εξέδρας γράφει για τα αίτια της σημερινής ισοπαλίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που ήρθε μάλλον… εύκολα και τι του έμεινε από το 0-0.

Δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» και πρώτη στο γήπεδό του για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τα… βρήκε σκούρα σήμερα από τον ΟΦΗ, μένοντας στο 0-0 στην Λεωφόρο.

Αποτέλεσμα το οποίο δικαιολογείται απόλυτα με βάση την εικόνα του αγώνα και την απόδοση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο…

Για όσους δεν είδαν το παιχνίδι, ωστόσο, ο προπονητής της εξέδρας είναι… εδώ, για να σας τα εξηγήσει ωραία!

* Πήγε… διαβασμένος και αυτό απέδωσε! «Για όλα υπάρχει το σύστημα», έλεγε μια παλιά τηλεοπτική διαφήμιση. Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα και σήμερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Νίκο Νιόπλια να «στήνει» άριστα την ομάδα του και να δικαιώνεται… Αφόρητη πίεση στον άξονα, ντουμπλάζ σε μαρκαρίσματα στα άκρα όποτε χρειάστηκε για να «σβήσει» η φάση πριν καν αυτή αρχίσει και κάπως έτσι… σχόλασε ο γάμος!

* Πρώτη φορά «άφαντος» μπροστά. Από τα 13 τέρματα σε τρία παιχνίδια στο γήπεδό του, στο… κανένα απόψε, είναι πολύ μεγάλη η απόσταση. Τόση που, όσο πιστώνεται στην πολύ σωστή προσέγγιση του αγώνα από πλευράς ΟΦΗ, άλλο τόσο οφείλει να προβληματίσει και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γιατί, είναι άλλο πράγμα να κάνεις φάσεις αλλά να μην σκοράρεις και άλλο να μην απειλείς… σχεδόν καθόλου.

* Ήταν κάτι κουρασμένα παλικάρια…
Τα «καλά» του περιορισμένου rotation έχουν να κάνουν με την συνοχή της εκάστοτε ομάδας και την εύρεση ρυθμού. Τα… κακά αφορούν στην κούραση που ενίοτε βγαίνει. Όπως συνέβη και σήμερα με τον Παναθηναϊκό. Κούραση, δε όχι απαραίτητα μόνο σωματική, αλλά και πνευματική, αφού όσο και να προσπαθείς αν βλέπεις ότι κάτι δε σου βγαίνει, μπορεί και να «μπουκώσεις»…

* Στον ΟΦΗ η… μάχη του άξονα! Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος από την μια, Μεγιάδο, Νέιρα -έστω και για… λίγο- και Γκαγιέγκος από την άλλη. Δεν ήταν μόνο η αριθμητική υπεροχή, αλλά και η… ουσιαστική, εντός του γηπέδου, αυτή που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Κρητικών. Οι δύο πρώτοι δεν μπόρεσαν ποτέ να πιάσουν τα στάνταρ της απόδοσής τους, την ώρα που, εν μέρει αυτό οφείλεται και στην «μεστή» εμφάνιση των αντιπάλων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x